About Us

Over Ons

Stair Freight Logistics is een internationaal georiënteerde luchtvracht expediteur. Het bedrijf is begin 2012 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer gerenommeerde en vooraanstaande logistieke dienstverlener.
Onze focus is gericht op het organiseren en afhandelen van zowel uitgaande als binnenkomende luchtvracht zendingen van en naar Amsterdam airport (Schiphol). Gevestigd op enkele meters afstand van de landingsbaan , zijn wij in staat om zeer snel en efficiënt te handelen om zo onnodige vertragingen te voorkomen.


Naast Amsterdam kunnen wij ook luchtvracht van en naar Frankfurt, Londen, Brussel en Parijs zeer professioneel en vakkundig afhandelen.
Stair Freight Logistics is volledig onafhankelijk en heeft neutraliteit hoog in het vaandel staan. Ongeacht of onze klant nu een directe verlader is of een logistieke agent, alle informatie blijft te allen tijde compleet vertrouwelijk.
Door onze constante groei in de afgelopen jaren hebben we een steeds betere relatie met de luchtvaartmaatschappijen opgebouwd. Een onmiddellijk gevolg van deze ontwikkeling is de enorme versterking van onze inkoopkracht.

Onze mensen staan 7 dagen per week voor u klaar voor het aannemen en eventueel beantwoorden van uw (aan)vragen als ook voor het behandelen van de lading.

nl_NLDutch